Liittymisasetusten hallinnointi

1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi-pudotusvalikosta.
  2. Klikkaa vasemman reunan valikosta Asetukset.
    Siirryt Perustiedot-välilehdelle.
  3. Siirry Julkisuus-välilehdelle klikkaamalla sitä yläpalkissa.

Kun haluat, että liittyä voi suoraan Membookin haun kautta

1. Valitse Julkinen kohdassa Liittyminen Membookissa
    • Julkinen yhteisö näkyy Membookin yhteisöhaussa.
    • Salainen yhteisö ei näy yhteisöhaussa, vaan siihen voi liittyä vain sähköpostikutsun kautta.

Kun haluat, että liittyä voi verkkosivuillesi asetetun linkin kautta

1. Valitse Kyllä kohdassa Onko julkinen liittymislomake käytössä
  2. Kopioi Liittymisosoite-linkki ja liitä se verkkosivuillesi.

Kun haluat varmistaa liittymis- ja eroamispyynnöt

1. Kerätäksesi jäsenhakemukset liittyviltä jäseniltä, valitse Kyllä kohdassa Vahvistaako pääkäyttäjä liittymisen yhteisöön.
  2. Kerätäksesi eroilmoitukset eroavilta jäseniltä, valise Kyllä kohdassa Vahvistaako pääkäyttäjä poistumisen yhteisöstä.

Lue lisää artikkelista Jäsenhakemuksen hyväksyminen.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi. Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.