Membook-sopimuksia on kolme: Ilmainen, Basic ja Premium. Pienemmän version ominaisuudet sisältyvät aina suurempaan versioon. Hinnat ja tarkemmat tiedot versioista löydät Membookin verkkosivuilta tämän linkin kautta, sopimusehdot täältä.

Huom. Jos käytät Basic-versiota ja yhteisöllesi kertyy alle 200 maksutapahtumaa vuodessa, käytät automaattisesti Basicin Mini-versiota, joka ei sisällä kuukausimaksua vaan pelkän maksutapahtumaveloituksen.

Uutena käyttäjänä voit kokeilla Basic-versiota 1 kuukauden ajan ilman kuukausimaksua. Mikäli koekäytön aikana muodostuu maksutapahtumia, veloitamme niistä hinnaston mukaisen kappalehinnan.

Koekäyttöä voidaan halutessasi pidentää (pyyntö lähetetään osoitteeseen myynti@membook.fi). Ilmoitathan samaa reittiä myös silloin, kun haluat lopettaa käytön kokonaan ja poistaa tilin ja yhteisön. Jos haluat jatkaa Membookin ilmaisversion käyttöä, voit alentaa sopimuksen helposti yhteisön asetusten kautta.

Basic- ja Ilmaisversioiden välillä vaihtaminen

1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi-pudotusvalikon kautta.
  2. Klikkaa vasemman reunan valikosta Asetukset.
  3. Siirry Sopimus-välilehdelle klikkaamalla sen nimeä yläpalkissa.
  4. Valitse haluamasi sopimus klikkaamalla (ks. kuva yllä).
    Vaihda sopimusta -ponnahdusikkuna aukeaa.
  5. Klikkaa Kyllä-painiketta.
    Saat ilmoituksen onnistuneesta sopimuksen vaihtamisesta.

Premium-versioon vaihtaminen

Premium-versiot tehdään aina yksilöllisesti yhdistyksesi tarpeisiin sopivaksi, joten otathan Premium-versioon korottamiseksi meihin yhteyttä asiakaspalvelun kautta!

Sopimuksen vaihtaminen tulee voimaan heti. Mikäli vaihdat suppeampaan sopimukseen, edellinen sopimuksesi on voimassa kuun loppuun asti. Kuukausimaksu veloitetaan korkeamman käytössä olleen sopimuksen mukaan.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.