Yhteisön laskuissa näkyy Membookin keräilytilin tilinumero. Membook siirtää maksusuoritukset keräilytililtä oikeiden yhteisöjen tileille viikoittain. Ei siis tarvitse huolehtia, maksut tulevat kyllä perille yhteisön tilille.

Kun maksamme kaikki jäsenten suoritukset yhteisön tilille kerran viikossa, tämä vähentää yhteisön tiliin kohdistuvaa kuormitusta, kun useat suoritukset maksetaan kerralla yhtenä tilitapahtumana. Maksusuoritusten tarkemmat tiedot ja päivämäärät ovat helposti saatavilla Membookin Maksuhistoriassa.

Keräilytili mahdollistaa myös sen, että voit maksaa hierarkisten yhdistysten jäsenmaksut kerralla. Maksat jäsenenä kaiken samalla laskulla (esim. liittotason jäsenmaksu + paikallistason jäsenmaksu), ja me toimitamme oikeat summat oikeisiin osoitteisiin.

 

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.