Oletustiedot ovat käyttäjätunnuksesi Omat tiedot. Kun liityt yhteisöön, Membook olettaa, että yhteisölle annettavat jäsentietosi ovat samat kuin käyttäjätunnuksesi Omat tiedot. Aina kun liityt yhteisöön, voit valita, käytätkö oletustietoja vai määritteletkö mieluummin yhteisön jäsentiedot itse. Itse määrittelemällä voit esimerkiksi ohjata sukuseuran viestit eri osoitteeseen kuin vaikkapa urheiluseuran viestit.

Omat tiedot kannattaa päivittää kuntoon heti, kun aloitat Membookin käytön (ks. Omien tietojen päivittäminen). Näin tiedot ovat valmiina ja voit käyttää niitä oletustietoina, kun liityt seuraavaan Membook-yhteisöösi.

Huom. Kun muokkaat Omia tietojasi, muutokset päivittyvät automaattisesti myös niihin yhteisöihin, joissa käytät oletustietoja.

 
 
 
Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.