Kuten muitakin palveluja, Membookiakin kehitetään jatkuvasti. Jos törmäät käytön aikana ongelmiin tai jonkin asian tekeminen ei millään onnistu, voit ottaa aina yhteyttä tukeen info@membook.fi.

Toivomuksia, risuja ja ruusuja otetaan vastaan, mutta erityisesti, jos törmäät virheisiin tai käyttö on hankalaa, kannattaa laittaa meille viestiä! Näin pääsemme pian ongelman jäljille ja kaikki käyttäjämme säästyvät samalta virheeltä jatkossa.

Virheilmoituksen lähettäminen

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostin kautta osoitteeseen info@membook.fi tai kirjoittaa viestin suoraan Tietopankin oikeassa alanurkassa näkyvään apuikkunaan.

Virheilmoituksessa on hyvä vastata seuraaviin kysymyksiin:

1. Mitä teit Membookissa, kun virhe tapahtui?
    Kirjoita mieluusti kaikki ottamasi askelet, kuten missä järjestyksessä siirryit sivulta toiselle ja mitä painikkeita klikkasit.
  2. Mihin tulokseen yritit päästä tai mitä olisit olettanut palvelun tekevän?
  3. Mitä palvelu teki eli millainen virhe tapahtui?
  4. Milloin virhe tapahtui?

Jos sinulla on kuvakaappaus virheestä, laita se liitteeksi viestiin. Ohjeet kuvakaappauksen ottamiseen löydät klikkaamalla tätä linkkiä.

Voit kertoa myös mitä selainta (esim. Google Chrome, Mozilla Firefox, jne.) ja käyttöjärjestelmää (esim. Windows 10, Mac, Android-tabletti, jne.) käytit, kun virhe tapahtui.

Kiitos kun kerrot ongelmasta! Mitä nopeammin saamme tiedon virheistä, sitä nopeammin pääsemme parantamaan Membookia.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.

Hakusanat: virhe, ongelma, ei toimi, bugi, bugaa, ei onnistu