Yhdistämällä yhdistyksesi verkkosivun ja some-tilit Membook-yhteisöön, saat yhteisön etusivulle syötteen kaikkien yhdistettyjen some-tilien päivityksistä. Näin jäsenten ei tarvitse pysytellä perillä yhdistyksen tapahtumista kaikissa some-kanavissa erikseen. Yhteisön etusivulta löytyy tällöin myös linkit yhdistetyille tileille ja sivuille, joten niille siirtyminen on helppoa ja nopeaa.

Sometilien ja verkkosivun yhdistäminen yhteisöön

1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi-pudotusvalikosta.
  2. Klikkaa vasemman reunan valikosta Asetukset.
    Siirryt Perustiedot-välilehdelle.
  3. Kopioi verkkosivusi ja/tai some-tiliesi osoitteet selaimen osoiteriviltä asianmukaisiin Kotisivu-, Facebook-, Twitter- ja Google+-kenttiin.
  4. Klikkaa lopuksi Tallenna.
    Saat ilmoituksen tietojen tallentumisesta näytön oikeaan ylänurkkaan.

Jos yhdistetyillä tileillä on päivityksiä, niiden pitäisi nyt näkyä yhteisön etusivulla. Linkit tileille näkyvät etusivun oikeassa reunassa.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi. Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.