Laskun avautuminen suoraan viestin linkistä

Sopivasti ennen uuden laskutuskauden alkua saimme tuotantoon ominaisuuden, jossa jäsenen lasku aukeaa suoraan sähköpostin linkistä. Sähköpostiviestin sisältöä parannettiin samalla siten, että viestissä on kaikki laskun maksuun tarvittavat tiedot. Linkistä aukeaa "oikea" lasku pdf-muodossa.

Maksukehoitusten massalähetys sähköisesti

Aikaisemmin sähköisiä maksukehoituksia pystyi lähettämään vain yksittäisille jäsenille. Nyt laskuhakuun luotiin uusi painike "Massaoperaatiot", jonka avulla hakujoukolle (esim. kaikki maksamattomat) voi lähettää kerralla maksukehoitukset. Huom! Viesti lähtee KAIKILLE hakutuloksessa oleville jäsenille. Viesti on ystävällinen ja muotoa "sinulla on maksamaton lasku Membook-palvelussa..."

Laskun eräpäivän asettaminen 14 / 21 / 30 päivää + korjaus eräpäivän muutokseen

Yhdistyksen asetukset -> "Laskutus"-välilehdeltä löytyy nyt uusi asetus, jolla voi määrittää toivotun jäsenlaskutuksen eräpäivän. Oletuksena eräpäivä on nyt asetettu kaikille 14 pv laskutuspäivästä (oli ennen 21 pv), mutta sitä voi halutessaan edelleen pidentää 21 tai 30 päivään. Lisäksi korjattiin manuaalisessa eräpäivän muokkauksessa ollut bugi, jolla eräpäivää ei saanut virhetilanteessa (esim. väärä vuosi) korjattua enää taaksepäin. Tiesithän että jos haluat tulostaa laskut jollain tietyllä eräpäivällä, voit massaoperaation avulla muuttaa laskujen eräpäivän kalenterivalinnalla haluamaksesi.

Laskuhakuun parannuksia

Laskuhakuun on lisätty mahdollisuus saada samaan hakunäkymään 100 tai peräti 500 laskua. Samalla lisättiin päivämäärärajaukseen oletusarvoiksi "Tämä vuosi" eli Membook näyttää nyt oletuksena vain kuluvan kalenterivuoden aikana luodut laskut. Monella on jo kolmas vuosi menossa Membookin kanssa, joten laskuja oli kertynyt melkoinen määrä. Oletusarvo rajaa näkymän kuluvaan vuoteen, mutta nappia painamalla saa helposti haettua esim. viime vuoden laskut. Manuaalisesti voi edelleen asettaa haluamansa muun päivämäärärajauksen.

Bugikorjaus: "Merkitty maksetuksi" päivämäärä näkyy nyt myös Excel-raportissa ja toimii haussa

Bugikorjaus jolla tuotiin myös manuaalisesti merkityt maksupäivät Excel-raporttiin, sekä korjattiin maksupäivähaku siten että se löytää myös manuaalisesti merkatut maksut.

Muita pieniä korjauksia ja parannuksia:

• Ryhmän nimen muuttaminen mahdolliseksi
  • Poistetun eli "Ei-aktiivisen" jäsenen palautusnappi (löytyy jäsenen "jäsenyys"-välilehdeltä)
  • Tilitysraporttien järjestäminen kronologiseen järjestykseen, uusin ensimmäiseksi
  • Uusien jäsenhakemusten näkymän parannus ja levennys
  • Kaikkien Membook-automaattiviestien läpikäynti ja pieniä viilauksia asiakkailta tulleiden toiveiden mukaan
  • Liittymislomakkeeseen pieniä parannuksia laskutusperusteiden valintaan ja sähköpostin tunnistamiseen
  • Membook-viestiin lisättyjen linkkien näkyminen html-muodossa myös Membookin sisällä sekä entistä useammissa sähköpostiohjelmissa.

Terveisin Membookin kehitystiimi