Jäsenen käyttöoikeusia voidaan tarpeen vaatiessa muokata. Käyttöoikeuksia on kolmea eri lajia

• jäsen
  • ylläpitäjä
  • pääkäyttäjä

Uuden jäsenen liittyessä yhteisöön hänellä on oletusasetuksena tavallisen jäsenen oikeudet. Jäsen voi tarkastella ja muokata omia tietojaan, maksaa laskunsa ja vastata viesteihin.

Ylläpitäjä on jäsen, jolle on myönnetty edellisten lisäksi oikeudet selailla yhteisön jäsentietoja ja maksuhistoriaa, luoda ryhmiä sekä muokata tehtävänhaltijoita.

Pääkäyttäjä on usein yhteisön perustaja, jolla on oikeudet edellisten toimintojen lisäksi muokata yhteisön asetuksia, hinnastoa ja laskutusperusteita, jäsenten tietoja ja käyttöoikeuksia sekä kutsua uusia jäseniä.

Jäsenen käyttöoikeuden vaihtaminen

1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi-pudotusvalikon kautta.
  2. Klikkaa vasemman reunan valikosta Jäsenet.
  3. Etsi rekisteristä jäsen, jonka käyttöoikeuksia haluat muuttaa.
  4. Avaa jäsenen tiedot klikkaamalla jäsenen nimeä.
  5. Siirry klikkaamalla Jäsenyys-välilehdelle.
  6. Valitse Käyttöoikeus-pudotusvalikosta, minkä käyttöoikeuden haluat myöntää jäsenelle.
  7. Klikkaa Tallenna-painiketta.
    Saat oikeaan ylänurkkaan ilmoituksen onnistuneesta tietojen päivittämisestä.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.

Hakusanat: käyttöoikeus, jäsenrooli, käyttäjäoikeus, ylläpitäjä, jäsen, pääkäyttäjä, erot, kuka on, käyttöoikeudet