Jäsenen tilan aktivointi on ollut täysin manuaalista ja ei-aktiivinen on tarkoittanut poistettua jäsentä. Nyt jäsenen aktivoimiseen on lisätty automaatiota, joka liittyy laskutukseen. Uusi jäsen aktivoituu vasta maksun maksamisen jälkeen ja vastaavasti vanha jäsen muuttuu ei-aktiiviseksi, jos jäsenlaskua ei makseta eräpäivänä tai annetun ajan puitteissa.

Voit asetuksissa määritellä otetaanko automaatio käyttöön.

Jäsenyyden tila liittyvillä jäsenillä

1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi -pudotusvalikon kautta.
  2. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset. Siirryt Perustiedot -välilehdelle.
  3. Siirry Julkisuus -välilehdelle klikkaamalla sitä yläpalkissa.
  4. "Jäsenyyden tila liittyvillä jäsenillä" -kohdassa voit valita joko Aktiivinen jäsen tai Ei-aktiivinen jäsen.
  • Aktiivinen jäsen, henkilö näkyy Jäsenet -valikossa jäsenmaksun tilasta riippumatta eli heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen.
  • Ei-aktiivinen jäsen näkyy Jäsenet -valikossa aktiivisena vasta kun hän on jäsenmaksunsa maksanut.

Aktiivijäsenyyden automaation asettaminen hinnastoon (vanhat jäsenet)

1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi-pudotusvalikon kautta.
  2. Valitse vasemman reunan valikosta Hinnasto. Siirryt "Muokkaa tuotetta" -näkymään.
  3.  Kun jäsen on maksanut kyseisen tuotteen, jäsenyyden tila muuttuu automaattisesti aktiiviseksi.
  4. Klikkaa lopuksi Tallenna-painiketta.

Maksamattoman jäsenyys muutetaan ei-aktiiviseksi

1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi-pudotusvalikon kautta.
  2. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset. Siirryt Perustiedot -välilehdelle.
  3. Siirry Laskutus -välilehdelle klikkaamalla sitä yläpalkissa.
  4. Klikkaa valintaruutua kohdassa "Maksamattoman jäsenyys muutetaan ei-aktiiviseksi"
  5. Anna avautuvaan ruutuun lukumäärä ("päivää eräpäivän jälkeen"), jonka jälkeen maksamattoman jäsenen tila muuttuu automaattisesti ei-aktiiviseksi.

Jäsenyyden tilan muuttaminen manuaalisesti

1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi -pudotusvalikon kautta.
  2. Avaa jäsenhaku klikkaamalla vasemman reunan valikosta Jäsenet.
  3. Kirjoita kenttään haluamasi hakukriteeri.
  4. Klikkaa Etsi-painiketta.
  5. Klikkaa henkilön nimestä tai profiili-kuvakkeesta jäsenen tiedot auki. Siirry Jäsenyys -välilehdelle.
  6. Jäsenyyden tila -kohdassa voit valita joko Merkitse aktiiviseksi tai Merkitse ei-aktiiviseksi.
  7. Klikkaa lopuksi Tallenna-painiketta.