Kun Membookin mobiilisovellus on aktivoitu yhdistyksen käyttöön, se on sen jälkeen kaikkien jäsenten käytettävissä. Sovellus on lisämaksullinen palvelu yhdistykselle, mutta jäsenelle aina ilmainen. Sovelluksen käyttö vaatii henkilökohtaisen Membook-tunnuksen, joka on linkitetty sovellusta käyttävään yhdistykseen Membookissa.

Lataa mobiilisovellus puhelimeesi Googlen Play-kaupasta tai Applen App Storesta hakusanalla "Membook Oy" tai näistä linkeistä (klikkaa kaupan logoa):

Varmista että sovelluksessa on oikea Membook-logo (katso kaupan esikatselukuvat alta).

Asennuksen jälkeen kirjaudu sisään mobiilisovellukseen Membook-käyttäjätunnuksellasi. Jos et ole ko. tunnusta vielä luonut, pyydä yhdistyksen yhteyshenkilöä tai meidän asiakaspalveluamme lähettämään kutsulinkki. Samalla kannattaa tarkistaa että jäsenrekisterissä on oikea sähköposti.

HUOM! Jos sovellukseen kirjautumisen jälkeen avautuvassa näytössä lukee "Et näytä olevan vielä minkään yhteisön jäsen" niin

• joko yhdistyksesi ei ole ottanut vielä Mobiilisovellusta käyttöön (kannattaa vinkata heille tästä mahdollisuudesta!)
  • tai olet rekisteröitynyt Membook-palveluun, mutta Membook-tiliäsi ei ole linkitetty jäsenyyteesi yhdistyksessä.

Jälkimmäisessä tapauksessa, ota yhteyttä yhdistykseesi tai asiakaspalveluumme, ja pyydä liittymiskutsu, jonka avulla saat käyttäjätilisi linkitettyä jäsenyyteesi yhdistyksessä.

Sovelluksesta löytyy seuraava sisältö:

• Sähköinen jäsenkortti: Membookissa voidaan asettaa sääntöjä (esim. jäsenmaksu maksettu) jotka vaikuttavat automaattisesti kortin voimassaoloon. Korttiin on asemoitu yhdistyksen logo ja nimi, jäsenen nimi ja mahdollinen jäsennumero. Hierarkkisissa järjestöissä myös alayhdistyksen/jaoksen tms. nimi näkyy kortissa, jos näin halutaan.
  • Viestit: Kaikki Membookista lähetetyt viestit näkyvät myös sovelluksessa, josta ne on helppo käydä lukemassa myöhemminkin.
  • Jäsenedut: Yhdistys voi ylläpitää omia jäsenetujaan Membookin selainversiossa ja jäsen näkee ajantasaiset jäsenedut sovelluksesta. Näin jäsenedut ovat aina käytettävissä ja sähköinen voimassa oleva jäsenkortti toimii tunnisteena.
  • Omat tiedot: Omien tietojen tarkistus (ylläpito selaimessa) sekä avoimet jäsenlaskut ja linkki omaan pdf-laskuun (maksu tapahtuu selaimessa).