Kun mobiilisovellus on otettu käyttöön yhdistystasolla, sovellus on sen jälkeen kaikkien jäsenten käytettävissä. Lue alta mitä mobiilisovellus sisältää ja miten saatte sen käyttöönne. Mobiilisovellus on lisämaksullinen palvelu yhdistykselle, mutta jäsenelle aina ilmainen.

Mobiilisovelluksen versio 1.0 sisältää seuraavat toiminnot:

  • Sähköinen jäsenkortti: Membookissa voidaan asettaa sääntöjä (esim. jäsenmaksu maksettu) jotka vaikuttavat automaattisesti kortin voimassaoloon. Korttiin on asemoitu yhdistyksen logo ja nimi, jäsenen nimi ja mahdollinen jäsennumero. Hierarkkisissa järjestöissä myös alayhdistyksen/jaoksen tms. nimi näkyy kortissa.
  • Viestit: Kaikki Membookista lähetetyt viestit näkyvät myös aplikaatiossa, josta ne on helppo käydä lukemassa myöhemminkin.
  • Jäsenedut: Yhdistys voi ylläpitää omia jäsenetujaan Membookin selainversiossa ja jäsen näkee ajantasaiset jäsenedut sovelluksesta. Näin jäsenedut ovat aina käytettävissä ja sähköinen voimassa oleva jäsenkortti toimii tunnisteena.
  • Omat tiedot: Omien tietojen tarkistus (ylläpito selaimessa) sekä avoimet jäsenlaskut ja linkki omaan pdf-laskuun (maksu tapahtuu selaimessa).

Mobiilisovelluksen kustannus yhdistykselle riippuu yhdistyksen käyttämästä Membook -versiosta.

Membook Premium ja Basic -asiakkaat (kk-maksullinen versio / yli 200 jäsentä)

  • Sovelluksen aktivointi yhdistyksen käyttöön (kertamaksu): 50 euroa + alv (62 euroa sis. alv 24%)
  • Sovelluksen vuotuinen käyttömaksu 0,40 e / jäsen + alv (0,50 e / jäsen sis. alv 24 %)

Membook Basic Mini (kuukausimaksuton versio / alle 200 jäsentä)

  • Sovelluksen aktivointi yhdistyksen käyttöön (kertamaksu): 50 euroa + alv (62 euroa sis. alv 24%)
  • Sovelluksen vuotuinen käyttömaksu 0,40 e / jäsen + alv (0,50 e / jäsen sis. alv 24 %) mikäli yhdistys myös laskuttaa jäsenmaksut Membookilla
  • HUOM! Sovelluksen vuotuinen käyttömaksu 0,80 e / jäsen + alv (1,00 e / jäsen sis. alv 24 %) mikäli yhdistys EI LASKUTA jäsenmaksuja Membookilla

Jäsenmäärä tarkistetaan kerran vuodessa ja aplikaation veloitus aina sen hetken jäsenmäärän mukaisena. Paljousalennus 10% yli 5000 jäsenen yhdistyksille.

Haluatteko kokeilla sovellusta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info@membook.fi), niin aktivoimme sovelluksen yhdistyksellenne koekäyttöön. Voitte testata sovellusta maksutta kuukauden ajan.

Sovellusta kehitetään asiakkailta tulevan palautteen pohjalta ja tuomme sovellukseen uusia ominaisuuksia Membookin kehityspolun mukaisesti.