Membookin mobiilisovellus on odotettu ja toivottu lisä palveluumme. Se ladataan Googlen tai Applen sovelluskaupasta ja on yhdistysten rivijäsenille tarkoitettu palvelu Membookin hyödyntämiseen. Sovellus valmistuu keväällä 2020 (tavoite toukokuun loppu).

Mobiilisovelluksen versiossa 1.0 toteutetaan seuraavat toiminnot:

  • Sähköinen jäsenkortti: Membookissa voidaan asettaa sääntöjä (esim. jäsenmaksu maksettu) jotka vaikuttavat automaattisesti kortin voimassaoloon. Korttiin on asemoitu yhdistyksen logo ja nimi, jäsenen nimi ja mahdollinen jäsennumero. Hierarkkisissa järjestöissä myös alayhdistyksen/jaoksen tms. nimi näkyy kortissa.
  • Viestit: Kaikki Membookista lähetetyt viestit näkyvät myös aplikaatiossa, josta ne on helppo käydä lukemassa myöhemminkin. Uudesta viestistä tulee notifikaatio puhelimeen, aivan kuten esim. WhatsApp tai Messenger-viestistä.
  • Jäsenedut: Yhdistys voi ylläpitää omia jäsenetujaan Membookin selainversiossa ja jäsen näkee ajantasaiset jäsenedut sovelluksesta. Näin jäsenedut ovat aina käytettävissä ja sähköinen voimassa oleva jäsenkortti toimii tunnisteena.
  • Omat tiedot: Omien tietojen tarkistus (ylläpito selaimessa) sekä avoimet jäsenlaskut ja linkki omaan pdf-laskuun (maksu tapahtuu selaimessa).

Mobiilisovelluksen kustannus yhdistykselle:

  • Sovelluksen aktivointi yhdistyksen käyttöön: Ilmainen vuonna 2020!
  • Sovelluksen vuotuinen käyttömaksu 0,50 e / jäsen (sisältää alv:n 24 %)

Jäsenmäärä tarkistetaan kerran vuodessa ja aplikaation veloitus aina sen hetken jäsenmäärän mukaisena.

Paljousalennus 10% yli 5000 jäs. yhdistyksille.

Sovellusta kehitetään asiakkailta tulevan palautteen pohjalta ja tuomme sovellukseen uusia ominaisuuksia Membookin kehityspolun mukaisesti.