Mobiilisovelluksen versio 1.0 sisältää seuraavat toiminnot:

  • Sähköinen jäsenkortti: Membookissa voidaan asettaa sääntöjä (esim. jäsenmaksu maksettu) jotka vaikuttavat automaattisesti kortin voimassaoloon. Korttiin on asemoitu yhdistyksen logo ja nimi, jäsenen nimi ja mahdollinen jäsennumero. Hierarkkisissa järjestöissä myös alayhdistyksen/jaoksen tms. nimi näkyy kortissa.
  • Viestit: Kaikki Membookista lähetetyt viestit näkyvät myös aplikaatiossa, josta ne on helppo käydä lukemassa myöhemminkin.
  • Jäsenedut: Yhdistys voi ylläpitää omia jäsenetujaan Membookin selainversiossa ja jäsen näkee ajantasaiset jäsenedut sovelluksesta. Näin jäsenedut ovat aina käytettävissä ja sähköinen voimassa oleva jäsenkortti toimii tunnisteena.
  • Omat tiedot: Omien tietojen tarkistus (ylläpito selaimessa) sekä avoimet jäsenlaskut ja linkki omaan pdf-laskuun (maksu tapahtuu selaimessa).

Mobiilisovelluksen kustannus yhdistykselle:

  • Sovelluksen aktivointi yhdistyksen käyttöön: Ilmainen vuonna 2020!
  • Sovelluksen vuotuinen käyttömaksu 0,50 e / jäsen (sisältää alv:n 24 %)

Jäsenmäärä tarkistetaan kerran vuodessa ja aplikaation veloitus aina sen hetken jäsenmäärän mukaisena. Paljousalennus 10% yli 5000 jäs. yhdistyksille.

Haluatteko kokeilla sovellusta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info@membook.fi), niin aktivoimme sovelluksen yhdistyksellenne koekäyttöön. Voitte testata sovellusta maksutta kuukauden ajan.

Sovellusta kehitetään asiakkailta tulevan palautteen pohjalta ja tuomme sovellukseen uusia ominaisuuksia Membookin kehityspolun mukaisesti.