Lämpimästi tervetuloa Membookin käyttäjäksi!

Olet löytänyt tiesi tukisivustollemme, josta löydät vastauksen useimpiin kysymyksiin Membookin käyttöä koskien. Tukisivuston etusivulle pääset tästä linkistä: tuki.membook.fi ja voit hakea vastausta jollain tietyllä avainsanalla.

Oikeassa alakulmassa näet pienen vihreän "widgetin" jossa lukee "Klikkaa tästä apua". Sen kautta voit näppärästi lähettää asiakaspalveluumme viestin.

Palvelemme myös sähköpostitse info@membook.fi sekä puhelimitse 045 7874 6100 (arkisin klo 9-16).

Suosittelen tilaamaan uutiskirjeemme tästä linkistä sekä seuraamaan meitä myös sosiaalisessa mediassa. Siten pysyt ajantasalla sekä ajankohtaisista Membook-kuulumisista että asiakkaidemme ja yleisemminkin järjestömaailman asioista.

Löydät meidät FacebookistaTwitteristä, Instagramista ja LinkedInistä.

Olemme täällä teitä varten!

Terveisin

Tiina Vainio

yrittäjä, toimitusjohtaja