Profiilikuvan vaihtaminen

1. Klikkaa nimeäsi ruudun oikeassa yläkulmassa ja valitse aukeavasta Tilin hallinta -pudotusvalikosta Omat tiedot.
  2. Löydät profiilikuvan asetukset sivun alareunasta. Klikkaa Valitse tiedosto -painiketta. Valintaikkuna aukeaa.
  3. Valitse kuvatiedosto, jonka haluat profiilikuvaksesi ja klikkaa Avaa-painiketta. Huom. Kuvan tulee olla .jpg tai .png-päätteinen tiedosto.
  4. Klikkaa Lähetä kuva-painiketta. Näet valitsemasi kuvan esikatseluna.
  5. Voit halutessasi valita uuden kuvan tai palauttaa oletusprofiilikuvan Palauta oletuskuva -painikkeesta.
  6. Kun olet tyytyväinen kuvaan, klikkaa Tallenna-painiketta.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi. Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.