Profiilikuvan vaihtaminen

1. Klikkaa nimeäsi ruudun oikeassa yläkulmassa ja valitse aukeavasta Tilin hallinta -pudotusvalikosta Omat tiedot.

2. Löydät profiilikuvan asetukset sivun alareunasta. Klikkaa Valitse tiedosto -painiketta.
    Valintaikkuna aukeaa.

3. Valitse kuvatiedosto, jonka haluat profiilikuvaksesi ja klikkaa Avaa-painiketta.
    Huom. Kuvan tulee olla .jpg tai .png-päätteinen tiedosto.

4. Klikkaa Lähetä kuva-painiketta.
    Näet valitsemasi kuvan esikatseluna.

5. Voit halutessasi valita uuden kuvan tai palauttaa oletusprofiilikuvan Palauta oletuskuva -painikkeesta.

6. Kun olet tyytyväinen kuvaan, klikkaa Tallenna-painiketta.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.