Valitettavasti Membookin käyttäjä ei vielä tällä hetkellä pysty itse poistamaan käyttäjätiliään kokonaan. Voit kuitenkin erota yhteisöistä ja ottaa sitten yhteyttä asiakastukeen, niin poistamme tilisi.

Kerro ihmeessä samalla, miksi haluat poistaa tilisi. Palautteesi avulla kehitämme Membookia yhä paremmaksi!

Tilin poistaminen itsenäisesti on tulossa ominaisuudeksi Membookiin pikimmiten.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.