Kun etsit yhteisöä, johon olet jo liittynyt Membookissa, sinua auttaa artikkeli Siirtyminen oman yhteisön sivulle.

Kun haluat selailla Membookin yhteisöjä, voit tehdä niin Etsi yhteisöjä -haun kautta. Haun kautta löydät kaikki yhteisöt, joihin kuka tahansa voi lähettää jäsenhakemuksen. Jotkut yhteisöt on kuitenkin määritetty salaiseksi kaikille paitsi kutsutuille jäsenille, joten ne eivät näy yhteisöhaussa. Liittyäksesi salaiseen yhteisöön sinun täytyy saada kutsu sähköpostiisi (lue lisää artikkelista Yhteisöön liittyminen).

Yhteisöjen etsiminen

Jos tiedät, että etsimäsi yhteisö on julkinen, tai haluat tarkistaa, löytyykö samannimistä yhteisöä kuin minkä haluat tehdä, voit hakea yhteisöä yhteisöhaun kautta.

1. Klikkaa etusivun yläpalkista Etsi yhteisöjä (ks. kuva yllä).
    Näytölle aukeaa yhteisöhaku ja sen alla lista aakkosjärjestyksessä kaikista Membookin julkisista yhteisöistä.
  2. Kirjoita etsimäsi yhteisön nimi tai nimen osa hakukenttään ja klikkaa Etsi-painiketta.
    Saat hakukentän alapuolelle listan yhteisöistä, jotka vastaavat hakuasi.

Näet hakutuloksen oikeassa reunassa olevasta kuvakkeesta (ks. kuvakkeet alla)

• oletko jo yhteisön jäsen
  • voiko yhteisöön liittyä vapaasti vai jäsenhakemuksella.

Liity-painike yhteisön kohdalla merkitsee, että yhteisöön pystyy liittymään vapaasti ilman jäsenhakemusta. Jos haluat liittyä yhteisöön, klikkaa painiketta niin pääset täyttämään jäsentiedot.

Lähetä hakemus -painike yhteisön kohdalla merkitsee, että yhteisöön liitytään täyttämällä jäsenhakemus, jonka yhteisön ylläpitäjä tai pääkäyttäjä hyväksyy tai hylkää. Jos haluat liittyä yhteisöön, klikkaa painiketta niin pääset täyttämään jäsenhakemuksen. Kun hakemus hyväksytään, saat siitä ilmoituksen sähköpostiin ja pääset tarkastelemaan yhteisön sivua.

Lue tarkemmat ohjeet liittymiseen artikkelista Yhteisöön liittyminen.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi. Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.

Hakusanat: yhteisöhaku, yhteisön löytäminen, yhteisön hakeminen, miten löydän yhteisön, yhteisöni, yhdistyksen Membookista, voinko liittyä yhteisöön, mihin yhteisöön voi liittyä, yrittäjänaiset, en löydä yhteisöäni, rauhanturvaajat, cavalier, suomen seura