Salasanan vaihtaminen

1. Klikkaa nimeäsi ruudun oikeassa yläkulmassa ja valitse aukeavasta Tilin hallinta -pudotusvalikosta Omat tiedot.
    Siirryt Profiili-välilehdelle josta voit tarkastella tilisi perustietoja.

2. Klikkaa Tietoturva-välilehteä ja syötä vanha salasanasi ja uusi salasana niille osoitettuihin kenttiin.

3. Klikkaa Vaihda-painiketta.
    Saat ilmoituksen onnistuneesta salasanan vaihdosta.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi. Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.