Membookiin on tehty kesän ja alkusyksyn aikana useampia versiopäivityksiä, jotka ovat sisältäneet toivottuja parannuksia ohjelmaan.

Bugikorjauksia:

• Internet Explorer tallennusongelmat (sähköpostin tallennus, hakemusnäkymä)
  • Uuden jäsenen laskutuksen automaatio toistuvassa laskutyypissä. Nyt laskut syntyvät automaattisesti, kun jäsen on hyväksytty.

Uusia tuoteominaisuuksia:

• Jäsenten lopullisen poiston asetukset. Yhteisön asetuksista voi määrittää milloin Membook poistaa lopullisesti "Ei-aktiivinen" -tilassa olevat jäsenet. Jäsen on "Ei-aktiivinen", kun hänet on poistettu yhteisöstä tai hän on itse eronnut sieltä. Tämä poisto ei kuitenkaan poista jäsentä vielä lopullisesti, vaan jäsenen tietoja voidaan vielä tarvittaessa tarkastella esim. raportointia varten. Lopullisen poiston asetus kytketään päälle kohdasta "Asetukset" --> "Julkisuus" --> "Poistuneiden jäsenten tietojen poisto". Aseta haluamasi aika lopullisen poiston tekemiselle. Oletuksena on että jäseniä ei poisteta, joten poiston asettaminen on jokaisen yhdistyksen vastuulla (pääkäyttäjä tekee).
  • Jäsenhakemuksista ja eroanomuksista sähköpostiviesti pääkäyttäjälle. Ominaisuus pitää kytkeä päälle käyttäjän omista jäsentiedoista ko. yhteisössä. Asetus löytyy kohdasta "Jäsentiedot" --> "Asetukset". Yhteisössä voidaan vapaasti valita, kenelle / keille tieto uusista jäsenhakemuksista ja eroanomuksista menee. Jäsenhakemusten ilmoitukset asettaa ylläpitäjä tai pääkäyttäjä itse.
  • Procountor -integraatio. Integraatio kytketään päälle toistaiseksi asiakaspalvelumme toimesta. Se on hyödyllinen ominaisuus yhdistyksille, jotka käyttävät jo nyt yhdistyksen kirjanpitoon Procountoria ja jäsenrekisterin hoitoon Membookia. Integraation kautta Membookin hinnastossa oleville tuotteille haetaan tilikartasta oikeat tilit ja dimensiot. Jäsenmaksujen tilitysraporteista luodaan automaattisesti kirjanpitoon uusi muistiotosite. Integraation käyttö on maksutonta.

Parhaillaan työn alla ja tulossa käyttöön seuraavassa versiopäivityksessä vielä ennen vuodenvaihdetta:

• Laskun maksutietojen lisääminen sähköpostiviestiin sekä laskun aukeaminen suoraan viestin linkistä (ilman kirjautumista Membookiin).