Kun kyse on jäsenestä, joka on rekisteröitynyt Membookiin ja luonut oman Membook-tunnuksen, tunnus on luotu sähköpostin varaan. Tämän takia vain jäsen itse voi muokata sähköpostiosoitetta, sillä jos ulkopuolinen käy vaihtamassa sähköpostiosoitteen, jäsen ei pääse kirjautumaan takaisin Membookiin.

Jos jäsen on kirjoilla yhteisön jäsenrekisterissä, mutta hänellä ei ole Membook-tunnusta, samaa vaaraa ei ole. Yhteystietojen ylläpitäminen on silloin pääkäyttäjän vastuulla, joten hänellä on oikeus muokata kaikkia jäsenen tietoja. Muussa tapauksessa tietojen päivittämisen vastuu on kuitenkin jäsenellä.

Jotta voidaan tarvittaessa oikoa mutkia ja saada rekisteröityneen jäsenen tiedot ajan tasalle silloinkin, kun hän ei ehdi niitä hoitaa, on pääkäyttäjille annettu oikeudet muokata myös rekisteröityneen jäsenen tietoja. Sähköpostiosoite on kuitenkin tieto, jonka varassa Membook-tunnuksen toiminta on, joten sen muokkausta on täytynyt rajoittaa.

Jäsen voi aina itse vaihtaa sähköpostinsa seuraamalla ohjeita artikkelissa Sähköpostiosoitteiden ja -ilmoitusten hallinta. Pyydämmekin teitä rohkaisemaan jäseniänne tekemään yhteystietojen muutokset itsenäisesti jäsentietoihinsa. Tämä helpottaa hallituksen toimintaa ja antaa aikaa keskittyä muuhun kuin rekisterin ylläpitoon.

Mikäli sähköpostin vaihtaminen itsenäisesti ei onnistu, asiakaspalvelumme auttaa osoitteessa info@membook.fi. Tietoturvasyiden takia kuitenkin jäsenen tulisi aina ensisijaisesti itse yrittää vaihtaa sähköposti, ennen kuin lähdemme tekemään muutosta varsinaiseen tietokantaan.

 

 

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.

Hakusanat: jäsenen sähköpostin muokkaus, muokkaaminen, vaihtaminen