Kun olet rekisteröitynyt Membookiin (ohjeet artikkelissa Rekisteröityminen), on aika liittyä yhteisöön!

 • Jos olet saanut sähköpostiisi kutsun liittyä yhteisöön, klikkaa kutsussa tullutta linkkiä, niin pääset yhteisön liittymislomakkeelle. 
 • Jos et ole saanut kutsua, mutta tiedät yhteisön olevan Membookissa, voit koittaa yhteisön etsimistä, niin pääset liittymislomakkeelle (ohjeet artikkelissa Yhteisön etsiminen).

 

Liittyminen yhteisöön

 1. Jos olet saanut sähköpostiisi kutsun liittyä yhteisöön, rekisteröidy kutsussa tulleen linkin kautta, niin siirryt rekisteröitymisen jälkeen automaattisesti yhteisön liittymislomakkeelle.

  Jos sen sijaan löysit yhteisösi yhteisöhaun kautta, klikkaa Liity- tai Lähetä hakemus-painiketta yhteisön kohdalla. Loput ohjeet ovat samat molemmille.

 2. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi. Mikäli yhteystiedot jo näkyvät lomakkeella, tarkasta että ne ovat oikein. Muokataksesi valmiita tietoja poista valinta Käytä oletustietoja -valintaruudusta, niin kentät aukeavat.

  Liittymislomakkeella saattaa näkyä valmiina tietojasi kahdesta syystä:
  a) jäsentietosi on siirretty vanhasta rekisteristä Membookiin
  b) olet rekisteröitymisen ja yhteisöön liittymisen välillä käynyt täyttämässä Omat tiedot 

  Huom. Jos Omista tiedoistasi ei löydy valmiina kaikkia niitä tietoja, joita yhteisö vaatii liittymiseen, saat vaihtoehdon siirtyä täydentämään Omat tiedot. Tästä ei tarvitse välittää, mutta jos tahdot muokata Omat tiedot tässä välissä, saat lisätietoa artikkelista Omien tietojen muokkaaminen.

 3. Kun tiedot ovat kunnossa, klikkaa Seuraava-painiketta.

  Huom. Lomakkeella näkyvä  tai vastaava kuvake ilmaisee, kuka voi tarkastella antamiasi jäsentietoja. Tämän kuvakkeen tapauksessa vain ylläpitäjät ja pääkäyttäjät voivat tarkastella tietojasi.

 4. Täytä vaadittavat tiedot (*) lomakkeen sivuilla ja klikkaa aina Seuraava-painiketta. Lomakkeen sivuja voi olla eri määrä yhteisöstä riippuen. 

 5. Kun olet täyttänyt kaikki tiedot, päädyt viimeiseksi Hyväksyminen-sivulle, jossa näet antamasi tiedot. Voit palata vielä muokkaamaan tietoja Edellinen-painikkeen kautta. Kun tiedot ovat kunnossa, klikkaa Liity-painiketta.
  Saat ilmoituksen onnistuneesta liittymisestä tai hakemuksen lähettämisestä ruudun oikeaan yläkulmaan.

Jos liittymishakemus vaatii yhteisön ylläpitäjän vahvistuksen, saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun hakemuksesi on käsitelty. Kun olet liittynyt yhteisön jäseneksi, löydät yhteisön listattuna Yhteisösi-pudotusvalikosta yläpalkissa.

 

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.

Hakusanat: miten liityn, miten liitytään yhteisöön, yhdistykseen, miten teen jäsenhakemuksen, jäsenhakemus, mistä voin liittyä jäseneksi, miten lähetän hakemuksen, miten haen yhteisöön, yhteisöön hakeminen