Yhteisön etusivulta näet, mitä yhdistyksessä parhaillaan tapahtuu. Yhteisön etusivulle kerääntyvät kaikki yhteisön viestit ja tiedotteet, yhdistettyjen some-tilien päivitykset sekä omat laskusi. Pääset yhteisön etusivun kautta käsiksi kaikkiin tärkeisiin toimintoihin yhteisön sisällä.Huom. Jos alla oleva esimerkkikuva ei vastaa oman yhteisösi etusivua, ei hätää. Omat laskut -kohta näkyy vain, jos yhteisösi Membook-sopimus on korotettu ilmaissopimuksesta Basic- tai Premium-tasolle. Sosiaalisten medioiden päivitykset tulevat näkyviin laskujen alle, jos some-tilit on liitetty yhteisön tietoihin ja tileillä on päivityksiä.

Yhteisön etusivun osat

  1. Yhteisön asettama profiilikuva tai logo, yhteystiedot sekä vapaavalintainen kuvaus näkyvät sivun yläreunassa.
  2. Kuvauksen ja yhteystiedot voi tiivistää piiloon klikkaamalla miinus-kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa.

  3. Etusivu-kohtaa klikkaamalla pääset muilta yhteisön sivuilta takaisin tähän näkymään.
  4. Jäsentiedot-osiossa pääset muokkaamaan yhteisölle antamiasi tietoja sekä niiden julkisuusasetuksia. Lue lisää artikkelista Jäsentietojen muokkaaminen.
  5. Viestit-osiosta pääset lukemaan sinulle lähetettyjä viestejä sekä kommentoimaan niitä. Tieto uusimmista viesteistä näkyy myös etusivun keskipalstan syötteessä. Lukemattomat viestit näkyvät numerokuvakkeena Viestit-kohdan perässä. Lue lisää viesteistä artikkeleista Viesteihin vastaaminen ja Viestien lähettäminen.
  6. Omat laskut -osiosta näet tähän yhteisöön liittyvät omat laskusi. Kohta näkyy vain, jos yhteisölläsi on laskutus käytössä ja se kuuluu Basic- tai Premium-sopimuksen piiriin. Maksamattomat laskut näkyvät numerokuvakkeena kohdan perässä, minkä lisäksi uusimpien laskujen yhteenveto näkyy keskipalstan syötteessä. Lue lisää artikkelista Laskun maksaminen.
  7. Omat jäsenedut -kohdassa näet mitä jäsenetuja yhdistyksellä on tarjolla.

  8. Linkkejä-valikossa näkyvät yhdistyksen sosiaalisen median tilit sekä verkkosivu, mikäli ne on yhdistetty Membookiin yhteisön asetusten kautta. Pääset Seuraa-painikkeen kautta kyseisen tilin sivulle, jossa voit lisätä tilin seuraukseen, jos käytät kyseistä some-palvelua. Viestit ja uutiset näiltä kanavilta näkyvät kuitenkin syötteenä myös yhteisön etusivun keskipalstalla laskujen alla. 
  9. Ohjeita-valikon linkit ohjaavat asianmukaisiin Tietopankin artikkeleihin. Linkki avautuu toiseen ikkunaan.
 
Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä info@membook.fi. Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.
 
Hakusanat: jäsenen näkymä, jäsenen työkalut, yhteisön etusivu selitettynä