Sähköposti-ilmoitusten hallinta

Membook lähettää oletuksena sinulle sähköpostiin ilmoituksen aina, kun saat uuden viestin tai uuden laskun yhteisöltäsi. Jos olet yhteisösi pääkäyttäjä tai ylläpitäjä, voit valita saavasi ilmoituksen uusista jäsenhakemuksista ja eropyynnöistä. Ilmoitukset menevät siihen sähköpostiin, joka sinulla on kyseisen yhteisön jäsentiedoissa. Jos ilmoituksia tulee mielestäsi liikaa, voit laittaa asetuksen pois päältä.

Sähköposti-ilmoitukset voi olla hyödyllistä pitää päällä, jos kirjaudut Membookiin vain harvoin tai Membookiin tulleet hakemukset, viestit ja laskut jäävät sinulta usein huomaamatta.

Saat ilmoitukset pois päältä seuraavasti:

  1. Siirry yhteisösi sivulle klikkaamalla yhteisön nimeä Yhteisösi-pudotusvalikossa.
  2. Klikkaa vasemman reunan valikosta Jäsentiedot ja siirry Asetukset-välilehdelle.
  3. Klikkaa valinnat päälle / pois haluamistasi valintaruuduista (ks. kuva). Hakemuksiin ja eroilmoituksiin liittyvät valinnat näkyvät vain yhteisön pääkäyttäjälle ja ylläpitäjälle.


    Klikkaa Tallenna-painiketta.

 

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi. Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.

Hakusanat: sposti, sähköposti, notifikaatiot, ilmoitukset, liikaa ilmoituksia