Kun yhteisösi ylläpitäjä lähettää sinulle viestin, näet uuden viestin Membookin etusivulla Viestit-osiossa. Saat uudesta viestistä myös ilmoituksen sähköpostiisi, jos sinulla on sähköposti-ilmoitukset käytössä (ks. Sähköposti-ilmoitusten hallinta).

Viestiin vastaaminen

1. Avaa viesti klikkaamalla sitä etusivulla.
  2. Klikkaa Kommentoi-painiketta viestin oikeassa yläkulmassa.
    Viestin alle aukeaa Lisää kommentti -kenttä.
  3. Kirjoita vastauksesi ja klikkaa Lisää-painiketta.
    Vastauksesi tallentuu kommenttina viestin alle. Se näkyy alkuperäiselle lähettäjälle sekä kaikille alkuperäisen viestin vastaanottajille.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi. Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.