Yhteisön poistaminen on lopullista, etkä voi saada menetettyjä tietoja takaisin. Yhteisön poistaminen ei poista jäsenten käyttäjätilejä, mutta he menettävät jäsentietonsa.

  1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi-pudotusvalikon kautta.
  2. Klikkaa vasemman reunan valikosta Asetukset.
  3. Siirry klikkaamalla välilehdelle Poistaminen.
  4. Klikkaa Poista-painiketta.
    Syötä salasanasi -ponnahdusikkuna aukeaa.
  5. Syötä Membook-salasanasi vahvistaaksesi yhteisön poistamisen.
    Jatka-painike aktivoituu.
  6. Klikkaa Jatka-painiketta.
    Saat ilmoituksen onnistuneesta yhteisön poistamisesta.

 

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.

Hakusanat: miten poistan yhteisön, miten yhteisö poistetaan, kuinka, tein vahingossa yhteisön, turhan yhteisön