Viestien lähettäminen juuri oikeille yhteisösi jäsenille käy helposti. Sinun ei tarvitse tietää eikä etsiä kenekään sähköpostiosoitteita. Voit lähettää viestin kaikille yhteisön jäsenille tai tietylle ryhmälle yhteisön sisällä.

Lähettääksesi viestin ryhmälle sinun täytyy ensin luoda ryhmä. Ryhmille kohdentamisesta tarkemmat ohjeet voit katsoa artikkelista Ryhmien hallinnointi. Voit lähettää viestin myös Jäsenet-valikossa tallentamallesi hakujoukolle. Ohje hakujoukon tallentamisesta löydät artikkelista Jäsenten haku ja jäsenraportti viimeinen kohta Hakujen tallentaminen

Viestien lähettäminen

  1. Siirry yhteisösi etusivulle klikkaamalla sen nimeä Yhteisösi-pudotusvalikossa.
  2. Valitse vasemman reunan valikosta kohta Viestit.
  3. Klikkaa Uusi viesti -painiketta oikealla ylhäällä.
    Siirryt Uusi viesti -näkymään.
  4. Valitse Vastaanottajat-pudotusvalikosta, kenelle lähetät viestin.
    Voit lähettää viestin kaikille jäsenille, kaikille rekisteröityneille tai mille tahansa luomistasi ryhmistä tai hakujoukoista.
  5. Anna viestille otsikko Otsikko-kenttään ja kirjoita viestisi Viesti-kenttään.
  6. Klikkaa lopuksi Lähetä-painiketta.

Huom. Valitettavasti liitteiden lisääminen viesteihin ei tällä hetkellä ole vielä mahdollista. Ominaisuus on kehityksessä ja pyritään saamaan pian käyttöön. Tätä odotellessa voit jakaa liitetiedoston esimerkiksi lataamalla sen Google Driveen ja lisäämällä Drive-tiedoston linkin viestiin. Pahoittelut ja kiitos kärsivällisyydestä!

 

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi tai klikkaa oikean alakulman lomaketta! Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.

Hakusanat: tiedote, jäsentiedote, ilmoitus, uutinen, ilmoituksen, uutisen lähettäminen, kirjeen lähettäminen, viestikirjeen, liitekirjeen, liiteviestin, miten lähetän viestin, miten liitän tiedoston, liitteen