Tässä ohjeessa tutustut Membookin etusivun tärkeimpiin toimintoihin. Suosittelemme tarvittaessa kurkkaamaan myös Membook-sanastoa.

(Huom. Alla oleva esimerkkikuva 2.6.2017, versiosta 1.7.9)

1. Omat tiedot
Tarkastele ja muokkaa käyttäjätunnuksesi tietoja. Lue tarkemmat ohjeet artikkelista Omien tietojen muokkaaminen.

2. Maksuhistoria (Basic- ja Premium-versioissa)
Tarkastele vanhoja jäsenmaksuja ja laskuja. Laskujen tarkasteluun ja maksamiseen tarkemmat ohjeet artikkelissa Laskun maksaminen.

3. Uloskirjautuminen
Kirjaudu ulos käyttäjätililtäsi ja poistu Membook-sivulta.

4. Etusivu
Palaa tähän näkymään esimerkiksi yhteisön sivulta tai muista näkymistä.

5. Yhteisösi
Lista yhteisöistä, joihin olet liittynyt. Tätä kautta pystyt siirtymään yhteisösi etusivulle.

6. Etsi yhteisöjä
Yhteisöhaku, jonka kautta voit etsiä yhteisöä nimen perusteella tai tarkastella listaa niistä yhteisöistä, joihin liittyminen on julkista. Jos et löydä omaa yhteisöäsi listalta, se on luultavasti asetettu salaiseksi ja voit liittyä siihen sähköpostiisi tulleen kutsulinkin avulla. Tarkemmat ohjeet löydät artikkeleista Yhteisön etsiminen ja Yhteisöön liittyminen.

7. Tilin hallinta
Voit milloin tahansa käytön aikana klikata nimeäsi oikeassa ylänurkassa, niin saat auki Tilin hallinta -pudotusvalikon, josta löytyvät:

  • Omat tiedot
  • Maksuhistoria
  • Luo yhteisö 

Voit luoda uuden yhteisön esimerkiksi yhdistykselle, seuralle, organisaatiolle tai ryhmälle (ks. Yhteisön luominen).

Huom. Varothan tekemästä yhteisöä, joka on jo Membookissa. Tarkista Etsi yhteisöjä -haun kautta, onko yhdistyksellesi jo tehty yhteisö Membookiin. Jos teit vahingossa turhan yhteisön, ks. Yhteisön poistaminen.

 

 

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi.  Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.