Membook tarjoaa yhdistyksille mahdollisuuden hyödyntää nettisivullaan jäseneksi liittymislomaketta, jolla uudet jäsenhakemukset kirjautuvat suoraan jäsenrekisteriin odottamaan hyväksyntää.

Kun haluat liittyä yhdistykseen

• Anna ensin sähköpostisi (pakollinen tieto) ja sen jälkeen klikkaa "Seuraava". Mikäli sinulla ei ole sähköpostia, voit käyttää hakemuksessa ns. "valeosoitetta" esim. eiole@eiole.fi ja näin pääset kuitenkin lomakkeella eteenpäin.
  • Mikäli palvelu sanoo että "Tämä sähköposti on jo käytössä", sinulla on jo Membook käyttäjätili. Tällöin voit liittyä yhdistykseen kirjautumalla annetusta linkistä Membookiin ja siirtymällä Membookin sisäiseen liittymislomakkeeseen (yhdistyksen liittymislomake avautuu automaattisesti kirjautumisen jälkeen).

• Seuraavassa vaiheessa täytä nimi- ja yhteystietosi. Yhdistys on määrittänyt pakolliset tiedot. Jos liityt Membookin "sisällä", tietosi on alustettu palvelussa jo olevien profiilitietojen mukaan.
  • Jotkut yhdistykset kysyvät myös erilaisia lisätietoja liittymisen yhteydessä. Täytä nämä kentät tarvittaessa. Yhdistys määrittää itse pakolliset tiedot.
  • Lopuksi valitaan oikea laskutusperuste sekä mahdolliset valinnaiset tuotteet ja niiden kappalemäärä (esim. perhejäsenten lukumäärä).

Hakemuksen vahvistaminen ja lähettäminen

• Voit luoda jäsenhakemuksen yhteydessä Membook-käyttäjätilin, jolloin valitse vaihtoehto "Syötä salasana". Sähköpostiisi tulee vielä vahvistamispyyntö, että antamasi sähköposti on varmasti oikea. Muista tarkistaa välittömästi sähköpostisi ja klikkaa vahvistusviestissä olevaa linkkiä, jotta Membook-käyttäjätili aktivoituu!
  • Jos valitset vain "Lähetä", niin jäsenhakemus lähtee suoraan matkaan eikä käyttäjätiliä luoda tässä vaiheessa. Yhdistys voi kutsua sinut myöhemmin luomaan käyttäjätilin, jos tämä on tarpeellista esim. mobiilisovelluksen käytön takia.
  • Membookin sisäisessä hakemuksessa klikkaa "Liity" niin hakemuksesi lähtee suoraan käsittelyyn.