Jos unohdit salasanasi, ei hätää, voit tilata salasanan nollauksen ja vaihtaa salasanasi uuteen. Mene ensin Membookin etusivulle osoitteeseen:

1. Klikkaa Unohdin salasanani-linkkiä kirjautumissivun alareunassa.
  2. Kirjoita ilmestyvään kenttään sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Lähetä-painiketta.
    Huom. Sähköpostiosoitteen tulee olla sama kuin se, jolla olet alun perin rekisteröitynyt! Jos rekisteröidyit Facebook-, Twitter- tai Google+-palvelujen avulla, sähköpostiosoitteen tulee olla sama kuin kyseisessä palvelussa käytetty sähköposti.
  3. Kirjaudu sähköpostiisi ja avaa lähettämämme sähköpostiviesti.
    Huom. Jos viestiä ei näy, tarkista vielä roskapostikansio ja muut kansiot!
  4. Klikkaa viestissä olevaa salasanan palautuslinkkiä, niin pääset Salasanan palautus -sivulle (ks. kuva alla).
    Huom. Palautuslinkki on voimassa vain vuorokauden tilaamisesta. Jos linkki on vanhentunut, tilaa uusi samoin kuin edellä.

5. Kirjoita uusi salasanasi molempiin kenttiin ja klikkaa Vaihda-painiketta.
  6. Klikkaa Jatka-painiketta kirjautuaksesi automaattisesti sisään Membookiin.

Ellet löydä vastausta kysymykseesi tai jokin jäi artikkelissa epäselväksi, pistä meille viestiä osoitteeseen info@membook.fi. Kysymyksesi auttaa kaikkia muitakin Membookin käyttäjiä, kun kirjaamme vastaukset ylös tulevaa varten.

Hakusanat: unohdin salasanani, miten saan salasanan vaihdettua, tarvitsen uuden salasanan, mistä saan salasanan palautettua, salasana unohtui, mikä on salasanani, palautuslinkki ei toimi, linkki on vanhentunut