Mobiilisovelluksen myötä Membookiin tuli uusi ominaisuus, jossa yhdistys voi ylläpitää jäsenille tarjottavia etuja Membookissa. Jäsenetu voi olla tarjolla vain aktiivisille jäsenille tai kaikille jäsenille (lue lisää aktiivisuuden automaatiosta)

Jäsenedun luominen

1. Siirry yhteisösi etusivulle Yhteisösi -pudotusvalikon kautta.
  2. Valitse vasemman reunan valikosta uusi kohta: Jäsenedut.
  3. Klikkaa Uusi jäsenetu -painiketta.
  4. Anna edulle nimi ja kuvaus niille tarkoitettuihin kenttiin. Huom. Lyhyt kuvaus on pakollinen. Jos kentässä ei ole tekstiä, etua ei pääse tallentamaan. Täysi kuvaus -kenttään voit lisätä myös linkin klikkaamalla Lisää linkki/ muokkaa linkkiä -painiketta (kuva alla).
  5. Määritä kohtaan Voimassaolokausi aika jolloin etu on voimassa. Etu voi olla voimassa toistaiseksi tai vain määräajan.
  6. Edun kohde -kohtaan valitset, onko etu voimassa kaikilla jäsenillä vai vain aktiivisilla jäsenillä.
  7. Ikoni kohdasta lisäät kuvan tai logon, klikkaa "Valitse tiedosto" -painiketta. Valintaikkuna aukeaa.
  8. Valitse kuvatiedosto, jonka haluat lisätä ja klikkaa Avaa-painiketta. Huom. Kuvan tulee olla .jpg tai .png-päätteinen tiedosto.
  9. Klikkaa Lähetä kuva-painiketta. Näet valitsemasi kuvan esikatseluna. Huom. Voit halutessasi valita uuden kuvan tai palauttaa oletusprofiilikuvan Palauta oletuskuva -painikkeesta.
  10. Kun olet tyytyväinen kuvaan, klikkaa Tallenna-painiketta. Kuva näkyy myös mobiilisovelluksessa ja se tekee edusta houkuttelevamman.

Jäsenellä on Membookissa uusi "Omat jäsenedut" -valikko, josta jäsen näkee ne edut, joihin hän on oikeutettu.