Mitä saat, kun otat Membookin käyttöön? Tässä lista mitä palvelumme sisältää.

 

 1. Käyttöoikeuden Membook -palveluun, joka tuotetaan SaaS-palveluna (Software as a Service) toimittajan laitteistoilta. Palvelusta on valittavissa eri versiot yhdistyksen koon ja tarpeiden mukaan; Free, Basic Mini, Basic ja Premium.
 2. Tarvittavan määrän pääkäyttäjätunnuksia yhdistyksen (ja sen mahdollisten alayhdistysten) rekisterin ylläpitoon. Asiakas vastaa käyttäjätietojen oikeellisuudesta, ylläpidosta, vanhojen käyttäjätietojen poistosta, sekä omien pääkäyttäjiensä valvonnasta ja tietosuojaohjeistuksesta.
 3. Membook -käyttäjätunnukset (tunnus=oma sähköposti) kaikille yhteisön jäsenille omien tietojen päivittämistä, laskujen maksua sekä viestinnän vastaanottamista ja muita tulevia toimintoja varten.
 4. Asiakaspalvelu. Asiakaspalvelumme vastaa sähköpostitse Membookin käyttöä koskeviin kysymyksiin ja auttaa ongelmatilanteissa.
 5. Ohjelmiston ja palvelimien ylläpidon ja varmistukset. Membook -palvelinympäristö sijaitsee turvatussa palvelinhotellissa Suomessa ja on automaattisesti valvottu. Liikenne palvelimelle on salattu. Huolehdimme myös varmuuskopioinnista jokaisena päivänä. Mahdolliset virhetilanteet pyrimme korjaamaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
 6. Membook -ohjelmistoversiot. Uusissa versioissa otetaan huomioon asiakkailtamme tulleet kehitystoiveet ja palautteet. Membookia kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden ja uusien teknologioiden tarjoamien mahdollisuuksien mukaisesti. Versiopäivityksiä julkaistaan useamman kerran vuodessa sekä pienempiä muutoksia ja korjauksia aina tarvittaessa.
 7. Sovitut integraatiot ja niiden ylläpito. 

 

Maksutapahtumamaksu sisältää lisäksi (kun jäsenlaskutus käytössä):

 1. Jäsenlaskujen automaattisen sähköisen toimituksen (sähköpostilla, linkki laskuun)
 2. Mahdollisuuden maksaa lasku verkkomaksulla kirjautumalla Membookiin (kaikki suomalaiset pankit).
 3. Ulkopuolisen palveluntuottajan (Paytrail Oyj) provision verkkomaksujen välityksestä.
 4. Maksujen keräilyn Membookin asiakasvaratilille ja näiden maksutapahtumien pankkikulut.
 5. Konekielisten maksutapahtumien automaattisen seurannan ja kirjauksen järjestelmään jokaisena pankkipäivänä.
 6. Maksujen automaattisen tilityksen asiakkaalle viitteellisenä tapahtumana kerran viikossa. Hierarkiassa maksun ”splittauksen” ja tilitykset eri organisaatioille.
 7. Mahdollisten virhetilanteiden selvittelyn ja viitteettömien maksujen käsin kirjauksen.