Kokeile kuukausi ilmaiseksi, ilman sitoumuksia

Membookia voi käyttää huolettomasti, ilman pitkiä sitoumuksia. Sopimustaso joustaa, kun yhdistyksen jäsenmäärä kasvaa tai (joskus harmittavasti) pienenee. Ensimmäinen kuukausi on aina ilmainen, mutta joskus asiat vievät hieman enemmän aikaa, joten tarvittaessa pidennämme koekäyttöjaksoa pyynnöstänne. Koekäytön aikana maksatte vain mahdolliset toteutuneet maksutapahtumat, jos olette testanneet myös laskutusta. 

Mikäli yhdistys jatkaa palvelun käyttöä koekäytön jälkeen, veloitamme kuukausimaksun 12 kk jaksossa vuosittain etukäteen (kun jäseniä on rekisterissä yli 100). Alle 100 jäsenen rekisteri on toistaiseksi maksuton, lukuun ottamatta maksutapahtumia. 

Tiedämme jo kokemuksesta että asiakkaamme ovat Membookiin hyvin tyytyväisiä, joten sen takia voimme luvata seuraavaa: Membookin käytön voi lopettaa irtisanomisilmoituksella myös kesken 12 kk laskutusjakson. Irtisanomisaika on aina vain 1 kk ja hyvitämme tällöin mahdolliset ennakkoon laskutetut kk-maksut. Membookin käyttöönotto on siis täysin riskitöntä!

 

Käyttöönoton vaiheet

Membookin käytön aloittaminen tehdään samalla tavalla, riippumatta siitä teetkö sen itsepalveluna, vai hyödynnätkö edullista "avaimet käteen" Starttipakettiamme. 
  1. Rekisteröidy ensin palveluun luomalla henkilökohtainen Membook-tili. Ohjeet rekisteröitymiseen löydät täältä.
  2. Perusta yhdistys (asetukset, perustiedot ym.). Ohjeet yhdistyksen perustamiseen löydät täältä.
  3. Jos hyödynnätte Starttipakettia, otamme tässä kohdassa koppia rekisteristänne. Muista toimittaa meille tiedosto vanhasta jäsenrekisteristä, jos et ole sitä vielä tehnyt. Jos jatkat itsepalvelukokeilua, jatka eteenpäin kohtaan 4.
  4. Lisää jäseniä rekisteriin joko tiedostosta, tai kutsu sähköpostitse uusia jäseniä kirjautumaan rekisteriin – lue tarkemmat ohjeet jäsenten lisäämisestä.
  5. Haluatko testata laskutusta? Luo ensin tuotteet ja laskutusperusteet. Katso hinnaston ohje. Hinnaston luominen ei ole välttämätöntä, jos haluat vain kokeilla rekisteriä yleisellä tasolla.
  6. Kokeile rekisterin toimintoja: jäsenen tietojen muokkaamista, viestin lähettämistä, raporttien ottamista jne. Kysy rohkeasti apua asiakaspalvelustamme, jos jokin asia mietityttää!
 

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

info@membook.fi
Pyrimme vastaamaan kaikkiin tukipyyntöihin kahden arkipäivän sisällä, yleensä kuitenkin nopeammin!