*Huom! Hinnasto voi muuttua erityisesti postikulujen osalta useamman kerran vuodessa, johtuen Postin hinnankorotuksista (joita 2-3 kertaa vuoden aikana). Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakkaalta paperipostitukset aina Postin sen hetkisen hinnaston mukaisesti.

Starttipaketti

Starttipaketti helpottaa Membookin käyttöönottoa ja saatte palvelun käyttöönne ”avaimet käteen”. Toimitatte vain vanhan rekisterin tiedot meille ja me hoidamme rekisterin suunnittelun, tietojen sisäänluvun, laskutuksen perustiedot, jäsenten lisätiedot ja kaiken sovittavan puolestanne kuntoon. Starttipaketti sisältää myös käyttökoulutuksen verkkokoulutuksena yhdistyksenne avainhenkilöille (enintään 3 henkilöä).

Starttipaketti hinnoitellaan aina tarjouksella. Hintaan vaikuttaa rekisterin koko ja monimutkaisuus. Pienille yhdistyksille (alle 200 jäsentä, ei monimutkaisia tietoja) Starttipaketti maksaa yleensä noin 100-150 euroa + alv.

Mahdollisesta mobiilisovelluksen käyttöönotosta veloitamme erikseen 50 euroa + alv. Lue mobiilisovelluksesta ja sen hinnoisttelusta lisää täältä.

Vuotuiset maksut 

Membookin hinnoittelu perustuu kiinteään vuosimaksuun, jonka lisäksi veloitamme toteutuneista maksutapahtumista. Membookia voi kokeilla veloituksetta ja sitoumuksetta kuukauden ajan. Maksutapahtumien kulut veloitamme myös kokeilujakson aikana. Yksittäiselle jäsenelle Membookin käyttö on aina ilmaista. Tutustu sopimusehtoihimme etukäteen täällä: Membook sopimusehdot

Kiinteät maksut eri versioille:

 • FREE / BASIC MINI: Alle 100 jäsenen yhdistyksille. Ei kiinteää vuosimaksua.
 • BASIC: Yli 100 jäsenen yhdistyksille (tai jos yli 100 maksutapahtumaa vuodessa). Kuukausimaksu 15,00 e/kk (18,60 e/kk sis. alv 24%) eli yhteensä 180,00 e/vuosi (223,20 e/vuosi sis. alv 24%)
 • PREMIUM: Moniportaiselle hierarkiselle järjestölle. Hinta aina tarjouksella, hintaan vaikuttaa hierarkiaan kuuluvien yhteisöjen lukumäärä.

Käytön mukaan laskutettavat maksut:

 • Maksutapahtumat Basic Mini                                    2,65 e/kpl      (3,30 e/kpl sis. alv 24 %)
 • Maksutapahtumat Basic ja Premium                        0,85 e/kpl      (1,05 e/kpl sis. alv 24 %)

Muut lisäpalvelut

Kauttamme voi tilata paperilaskujen tulostus- ja postituspalvelut, jäsensihteeripalvelut, jäsenkortit ym. Kysy aina meiltä, jos sinulla on yhdistyksen toimintaan liittyviä tarpeita!

Laskujen ja tiedotteiden postituspalvelu:

 • Tuotannon aloitusmaksu                                         10,00 e/kerta (12,40 e/kerta sis. alv 24%)
 • Tulostus ja postitus yli 50 kpl erä                           1,70 e/kpl (2,11 e/kpl sis. alv 24 %)
 • + Postin kg-veloitus per erä voimassaolevan Postin hinnaston mukaan

Tulostus- ja postitusmaksu sisältää yhden A4 sivun laskun/tiedotteen tulostuksen, kuorituksen, C5 isoikkuna -kirjekuoren, postimaksun Economy -luokassa. Lisäksi veloitetaan tuotannon aloitusmaksu ja Postin kiloveloitus.

 • Lisäliitteet laskun mukaan tai lisäsivut                   0,15 e/sivu      (0,186 e/sivu sis. alv 24 %)
 • Osoitteiston yhdistely aineistoon                          25,00 e/kerta (31,00 e/kerta sis. alv 24)

Huom! Postituspalvelun hinnasto on ohjeellinen, ja se muuttuu, jos/kun Posti nostaa hintojaan (noin 2-3 kertaa vuodessa).

 • Pienet postituserät alle 50 kpl                               2,20 e/kpl (2,48 e/kpl sis. alv 24 %)
 • Enintään 2 sivua, paino enintään 50 g

Pienerät tulostamme ja kuoritamme käsin toimistolla ja viemme lähimpään postiin. Ei tuotannon aloitusmaksua tai kiloveloitusta.

Jäsensihteeripalvelut (kun hoidamme puolestanne):

Jäsentietojen ylläpito (lisäys, muutos, poisto)         1,50 e/kpl      (1,86 e/kpl sis. alv 24 %)

Tiedotteen lähetyspalvelu (valmis materiaali)       50,00 e/kerta (62,00 e/kerta sis. alv 24 %

Muut jäsensihteeripalvelut sopimuksen mukaan esim. kk-veloituksella tai tuntityönä - pyydä tarjous!

 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.